loading...
اشعار اهل بیت (ع)

-سلام خواستم بدونم تغذیه درمداحی چطوریه؟ ادبیات ونحوه ی صحبت کردن من بامستمع درحین روضه ضعیفه. گیرمیکنم؛ چکارکنم؟
نمی توان نسخه واحدی تجویز کرد ولیبرای همه ی حنجره ها پرهیز از آب یخ بسیار مفید است برای تقویت ادبیات کتابهای سید مهدی شجاعی ، دکتر سنگری ، و مرحوم نادر ابراهیمی رامطالعه فرمائید

17–چیزهای سرد مثل بستنی برای حنجره خطرناک هست یا نه؟
آیا دستگاه های موسیقی را کامل باید یاد گرفت؟
همیشه مضر نیست ولی در مواقعی که سرما خوردید یا بعد مجلس حنجره تان گرم است ضرر دارد .سوال دوم در سوالات قبل پاسخ داده شده است.

18-میخواستم بپرسم برا پیشرفت تو زمینه ی روضه چکار باید کرد؟ من خیلی وقتا تو مجلس نمیدونم فی البداهه تصمیم بگیرم چه روضه ای بخونم مخصوصا اگه بعداز مداح دیگه بخونم لطفا راهنماییم کنید و بگید مشکلم از کجاست؟؟؟
باید حداقل پنج سال از روضه خوانهای توانمند تقلید محض کرد

19 -خواستم از جنابعالی بپرسم چگونه می شودیک روضه خوان خوب و یک مداح خوب شد . بنده حدود 12 سال است در هیات های جوانان شهرمون می خوانم اما گاها مورد تضیف قرار می گیریم چه کنم که آن معنویت و سوز را به مستمع برسانم ؟
مداحی دو بال دارد برای موفقیت :
۱- بال فنی که شامل تمرین و تلاش و دیدن استاد و نشستن پای منبر بزرگان اس
۲- بال معنوی که شامل تقوا و اخلاص و صداقت و .. می باشد.

20 –با سلام و عرض ادب خدمت فرزند فاطمه اقا سید می خواستم اگه میشه چند نكته در مورد روضه خوانی برام بگید.
مراجعه به پاسخ سوالات قبل شود

21 –برای آموزش دستگاه مداحی به کدام استاد درشهرقم یاتهران مراجعه کنیم ؟
استاد چاووشی ؛ حوزه هنری تبلیغات قم


22 – سلام سیدجان من خیلی سبک روضه های شمارادوست دارم خودم هم چندسالی هست که می خونم خیلی سعی می کنم روضم رومثل سبک شما بخونم ولی نمی شه لطفابهم کمک کنید.اگه می شه زود جواب بدید تابه کمک شما خودم روبرای محرم آماده کنم.خیلی دوستون دارم ودوست دارم ازنزدیک شما روملاقات کنم.
مراجعه به سوالات قبل شود

23 – من 18 سال دارم که یک ساله دارم از شمادر روزه ها و مداحی ها تقلید می کنم آیا تقلید درسته؟ این کار دیر نیست؟ اگر می شودند برای این که پیشرفت کنم مرا راهنمایی کنید؟
سن مناسب تقلید روضه بعد از 25 سالگی است . شما ابتدا بایدمراحل مقدماتی و کلاس های ابتدایی را بگذرانید مثل غزل خوانی ، نوحه خوانی ، مضمون پردازی و ...



24 - باعرض سلام وادب خدمت آقاسید بزرگوارمیخواستم از شما سوال کنم بهترین راه برای تقویت وبازشدن تارهای صوتی چیست وآیاداروی خاصی اعم از گیاهی وغیره به این کار کمک میکندچراکه تارهای صوتی این حقیر بعد از مدتی که از مجلس میگذرد دچار خستگی میشه و حالت دو رگه ای به خود میگیره؟

صداسازی :
الف ) تربیت صدا (روزی حداقل نیم ساعت آرام خوانی)
ب)مراقبت صدا (پرهیز و ورزش )
ج)تقویت صدا: آشنایی با ردیف های آوازی

ادامه دارد ان شاءالله ......

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
ناب ترین غزلهای مداحی Telegram.me/chayeheyat در ایتا هم با همین آی دی هستیم یاعلی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    توی اینترنت دنبال چی میگردی ؟
    نظرت راجع به این وبسایت چیه ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 478
  • کل نظرات : 72
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 13
  • آی پی امروز : 349
  • آی پی دیروز : 42
  • بازدید امروز : 740
  • باردید دیروز : 86
  • گوگل امروز : 15
  • گوگل دیروز : 12
  • بازدید هفته : 826
  • بازدید ماه : 1,133
  • بازدید سال : 19,205
  • بازدید کلی : 656,594
  • کدهای اختصاصی
    ناب ترین غزلهای مداحی Telegram.me/chayeheyat در ایتا هم با همین آی دی هستیم یاعلی
    معرفت

    معـــرفـــــت


    ابوبكر حسيني

    سيد ابوبکر بن شهاب علوي حسيني حضرمي، نسب او به امام جعفر صادق عليه السلام مي رسد. او به سال 1262 ه. ق در قريه اي از بلاد حضرموت متولد شده و به سال 1341 ه. ق در حيدر آباد دکن از بلاد هند وفات يافته است.

    دریافت کد دانشنامه عاشورا

    عطية بن سعد بن جناده ي عوفي

    نام عطيه، همواره در کنار نام جابر بن عبدالله انصاري مطرح مي شود که با هم پس ازشهادت امام حسين «ع » در اربعين اول به زيارت قبر آن حضرت آمدند و چون جابر نابينا شده بود، عطيه او را در اين زيارت همراهي مي کرد.بنا به برخي نقلها، هنگام بازگشت اهل بيت از سفر شام، در کربلا با جابر و عطيه برخورد کردند.عطية بن سعد بن جناده عوفي، از رجال علم و حديث شيعه بود.وي در زمان خلافت امير المؤمنين «ع » در کوفه به دنيا آمد.نام عطيه، به پيشنهاد آن حضرت بر وي نهاده شد.او از راويان موثق شيعه بود که حتي در کتب رجالي اهل سنت هم توثيق شده است.وي به جرم تشيع و هواداري علي «ع » از سوي حجاج بن يوسف تحت تعقيب بود و به فارس گريخت.به دستور حجاج، او را گرفتند و چون حاضر نشد علي عليه السلام را لعن کند، چهار صد تازيانه بر بدنش زدند و موي سر و ريش او را تراشيدند. از آن پس به خراسان رفت و پس از مدتي به کوفه بازگشت.در کوفه بود تا در سال 111 هجري در گذشت.

    دریافت کد دانشنامه عاشورا

    قرينته النوائب

    همدم و همراه با مصيبتها. از القاب شريفه ي حضرت زينب سلام الله عليهاست.

    دریافت کد دانشنامه عاشورا

    عبدالله بن عفيف ازدي

    او از طايفه ازد، ساکن کوفه و مردي ميان سال بوده است.او از نيکان و شجاعان، و زهاد و عباد و مجاهدين شيعيان محسوب مي شد.عبدالله چشم چپش را در جنگ صفين و چشم راستش را در جنگ جمل از دست داده بود و هميشه در مسجد اعظم کوفه عبادت مي کرد.طبق نقل تواريخ، بعد از شهادت امام حسين عليه السلام و مسلط شدن ابن زياد بر کوفه، طرفداران اهل بيت پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم قلع و قمع شدند و ابن زياد، با کمال جسارت، روي منبر مسجد کوفه به اميرمؤمنان و فرزندان او عليهم السلام اهانت مي کرد که با عکس العمل شديد مردم، از جمله عبدالله بن عفيف روبرو شد که به فرمان ابن زياد به شهادت رسيد.

    دریافت کد دانشنامه عاشورا
     
    دانشنامه عاشورا